SANS

Pernille Helberg Stentoft

Pernille-3

Pernille er byvandrer, formidler og cand.mag. i æstetik og kultur. Hun arbejder med formidling af byer, steder, rum og arkitektur til børn, unge og voksne. Har været med til at udvikle og gennemføre projekter som Bydetektiverne, Midtbydetektiverne, På vej til skole, I arkitektens fodspor, MitHood og EGNsART.
Læs mere på: www.vandrende-p.dk

Joaquin Zaragoza

foto,-joaquin

Joaquin er uddannet billedhugger i Spanien med sten og støbeteknikker som speciale. Herudover er han uddannet kunstner fra Det Jyske Kunstakademi.
Joaquin arbejder hovedsageligt med kunstprojekter og begreber, der tager udgangspunkt i sociale uoverensstemmelser.
Han har deltaget i en række udstillinger og projekter i Danmark og i udlandet. Joaquin arbejder med tekst, video, installation, fotografi og lyd, mm.

Carsten René Nielsen

CRNielsen_Foto

Forfatteren Carsten René Nielsen har udgivet ni digtsamlinger og senest en bog med kortprosa, Dobbeltgængeren fra Randers (2012). I USA er der udgivet to bøger med hans prosadigte. Han modtog Statens Kunstfonds 3-årige stipendium i 1999. Carsten har undervist mange steder i kreativ skrivning og har bl.a. været højskolelærer på Krabbesholm Højskole.
Læs mere på: www.carstenrenenielsen.dk.

Preben Stentoft

Preben Stentoft er fotograf og tilknyttet STED+SANS. Preben har fotograferet steder i de fem kommuner. Billederne kan ses her på bloggen under STED. Preben laver desuden film fra vandringerne i Virklund, Sevel, Auning, Hørning og en by i Aarhus kommune.
Læs mere på www.prebenstentoft.dk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *